Ceylanlar umut veriyor

Ceylanlar umut veriyor -Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kılıç: Oyuncularımızın müthiş çalışma arzusu ve şevki bizi yeni sezon öncesi çok umutlandırıyor


ŞANLIURFA (A.A) - TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfasporun teknik direktörü Kemal Kılıç, Oyuncularımızın müthiş çalışma arzusu ve şevki bizi yeni sezon öncesi çok umutlandırıyor dedi.
     Kemal Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci etap kamp çalışmalarını Topuk Yaylasında sürdürdüklerini hatırlattı.
     Dış transferde anlaşma sağladıkları 4 oyuncunun henüz kampa katılamadığını ifade eden Kılıç, bunu da büyük bir şanssızlık olarak gördüklerini söyledi.
     Kılıç, çok iyi ve kaliteli bir ekiple yeni sezona hazırlandıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Oyuncularımızın müthiş çalışma arzusu ve şevki bizi yeni sezon öncesi çok umutlandırıyor. Şu anda sayıları az olduğu için biraz fazla yük biniyor üzerlerine ama sonuçta bu zor günleri de atlatacağız. İyi ve kaliteli bir takım hazırlıyoruz. Ligin başlarında biraz zamana ihtiyacımız olacak.
     Sarı-yeşilli ekibin ikinci etap hazırlıklarını taktik ve kondisyon ağırlıklı antrenmanlarla yürüttüğünü belirten Kılıç, ayrıca hazırlık maçlarına da ağırlık vereceklerini söyledi.
     Kemal Kılıç, 2. etap kamp çalışmalarını 12 Ağustosta tamamlayacaklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Ceylanlar umut veriyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER