Ceylanların zamana ihtiyacı var

Ceylanların zamana ihtiyacı var -Şanlıurfaspor Teknik Direktör Kılıç: -Takımımızın forma girmesi biraz zaman alacak, tüm camianın buna hazırlıklı olması gerekiyor


ŞANLIURFA (A.A) - TFF 1. Ligde sezon öncesi yeni transferlerle kadrosunu şekillendiren Şanlıurfaspor, istenilen başarıyı yakalayabilmek için zamana ihtiyaç duyuyor.
     Teknik Direktör Kemal Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon öncesi çok sayıda oyuncuyu kadroya dahil ettiklerini belirterek, hazırlıklarını bir türlü tam kadroyla sürdürememekten yakındı.
     İkinci etap kamp çalışmalarında son aşamaya geldiklerini ve bu dönemde çok sayıda hazırlık maçı yapmayı planlamalarına rağmen oyuncu eksiği nedeniyle planlarını gerçekleştiremediklerini anlatan Kılıç, bu süreçte yalnızca 3 hazırlık maçı yapabildiklerini söyledi.
     Kılıç, takım halinde hazırlanamadıkları için bazı sıkıntılar yaşayabileceklerine işaret ederek, şunları kaydetti:
     Hazırlık döneminde maalesef oyuncularımızın hepsiyle bir arada çalışamadık. Halen 10 günümüz daha var ama tam kadro çalışan takımların bile istenilen performansı yakalaması 4-5 haftayı buluyor. Takımımızın forma girmesi biraz zaman alacak tüm camianın buna hazırlıklı olması gerekiyor. Hala 4-5 oyuncu eksikliğiyle kamp çalışmalarımız sürüyor. Onun için işimiz çok kolay değil. Herkesin sabırlı olması gerekiyor.
     Kemal Kılıç, sarı-yeşili ekibin 2. etap kamp çalışmalarının 10 Ağustos Cuma günü sona ereceğini, 3 günlük iznin ardından takımın 13 Ağustosta Şanlıurfada bir araya geleceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Ceylanların zamana ihtiyacı var Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER