Deplasman fatihleri

Deplasman fatihleri -PTT 1. Ligde, 8 haftalık periyotta Şanlıurfaspor ile Bucaspor deplasmanda namağlup takım unvanını koruyor


ŞANLIURFA (A.A) - PTT 1. Ligde, 8 haftalık periyotta, Şanlıurfaspor ile Bucaspor deplasmanda namağlup takım unvanını koruyor.
     Süper Lige yükselme yolunda büyük bir çekişmenin yaşandığı PTT 1. Ligde geride kalan 8 haftanın ardından 17 puanla liderliğini sürdüren Kayseri Erciyesspor ile aynı puana sahip 2. sıradaki Çaykur Rizespor v 3. sıradaki 1461 Trabzonspor, sahalarında oynadıkları 4 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak evinde en fazla puan toplayan takımlar olmayı başardı.
     Bir maçı eksik olan ve ligde 13. sırada yer alan Samsunspor ise evinde oynadığı 3 maçta da taraftarlarına 3 puan sevincini yaşatamayan takım olarak dikkat çekti.
     Ligin lideri Kayseri temsilcisi, sahasında rakip fileleri 9 kez havalandırarak seyircisi önünde Adanademirspor ile birlikte en fazla gol atan takımı olmayı başarırken, Göztepe takımı içerde oynadığı 4 maçta bulduğu 1 golle evinde en az gol bulan ekip oldu.
    
     -Deplasman karneleri
    
     Bu yıl yükseldiği PTT 1. Ligde üst sıraları zorlayan Güneydoğu ekibi Şanlıurfaspor ile Bucaspor takımları deplasmanda henüz rakiplerine yenilmedi.
     Deplasmanda oynadığı 4 maçta rakiplerine galibiyet şansı tanımayan Bucaspor, oynadığı maçlarda aldığı 2 galibiyet ve 2 beraberlik ve attığı 8 golle PTT 1. Ligin deplasmandaki en başarılı takımı oldu.
     Ligin bir diğer deplasmandaki namağlup ekibi Şanlıurfaspor ise 4 maçta, 1 galibiyet ve 3 beraberlik alarak ev sahibi takımlara galibiyet şansı tanımadı.
     Deplasmanda attığı 8 golle rakip sahada en çok gol atan takım Bucaspor olurken, Kartalspor ise oynadığı 4 deplasman maçında da gol bulamadı.
     Ligde Manisaspor ile alt sıralarda bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Kartalspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor, Göztepe ve Ankaragücü ise deplasmanda henüz galibiyet alamadı.
     Ligde 17. sırada bulunan ve Hüseyin Kalparın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Şanlıurfaspordan ayrılan Kemal Kılıçı getiren İzmirin köklü kulübü Göztepe, rakip sahada çıktığı 4 maçta attığı 1 golle deplasmanda en az gol atan takım oldu.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Deplasman fatihleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER