Derbi sever Karşıyaka

Derbi sever Karşıyaka -PTT 1. Ligde Bucasporu 1-0 mağlup eden yeşil-kırmızılı ekip, bu sezon İzmir takımlarıyla oynadığı üçüncü karşılaşmayı da galip bitirdi


İZMİR (A.A) - PTT 1. Ligde, Bucasporu 1-0 mağlup eden Karşıyaka, ligde İzmir temsilcileriyle oynadığı üçüncü karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı.
     Devre arasında bir çok oyuncusunun takımdan ayrılması nedeniyle ikinci yarıya yeni bir kadroyla başlayan Karşıyaka, 21. haftada karşılaştığı Bucasporu, Caner Ağcanın attığı golle 1-0 yendi.
     Ligde puanını 32ye yükselten ve üst sıralar için iddiasını sürdüren Karşıyaka, ligde İzmir takımlarıyla oynadığı üçüncü karşılaşmayı da galip tamamladı.
     İlk devrede Bucasporu 2-1, Göztepeyi ise 2-0 mağlup eden Karşıyaka, Bucaspor galibiyetiyle hem 2013ün ilk derbisinde gülen taraf oldu hem de kent takımları arasındaki üstünlüğünü sürdürdü.
     Gelecek hafta deplasmanda 1461 Trabzon ile mücadele edecek Karşıyaka, daha sonra Gaziantep Büyükşehir Belediyesporu İzmirde konuk edecek.
    
     -İlk maçtan sadece 5 futbolcu forma giydi-
    
     Karşıyakada, sezonun ilk yarısında oynanan Bucaspor maçında forma giyen 14 futbolcudan sadece 5i derbinin rövanşında mücadele şansı buldu.
     Kaleci Necatinin yanı sıra Banahene, Adnan Güngör, Sercan Türkeri ve Caner Ağca dışında 9 oyuncu, bu sezon ilk kez Karşıyaka formasıyla Bucaspor karşısında mücadele etti.
    
     -Galibiyet golü yine Caner Ağcadan geldi-
    
     Bucaspor karşısında takımının tek golünü kaydeden Caner Ağca, Şanlıurfaspor deplasmanının ardından attığı golle takımının 3 puan kazanmasını sağladı.
     Ligde üçüncü golüne imza atan Caner Ağca, Karşıyakanın 3-2 kaybettiği Adanaspor karşılaşmasında da bir gol atmıştı.
    
     -34. randevuyu Karşıyaka kazandı-
    
     Liglerde 34. kez rakibiyle karşılaşan Karşıyaka, Bucasporu 1-0 yenerek, 16. galibiyetini aldı. İki takım arasındaki diğer maçlardan 9u Bucaspor üstünlüğü ile 9 müsabaka da berabere tamamlanmıştı.
     Karşıyaka, rakibine attığı gol sayısını 45e çıkarırken, Bucaspor 34 golde kaldı.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Derbi sever Karşıyaka Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER