Disney Lıve! Mickeynin Müzik Festivali Bursada

Disney Lıve! Mickeynin Müzik Festivali Bursada -Mickey Mouse ve arkadaşları, Bursada sahne aldı


BURSA (A.A) - Sevilen Disney kahramanları Mickey Mouse ve arkadaşları, Disney Live! Mickeynin Müzik Festivali gösterisiyle Bursada izleyicilerle buluştu.
     İstanbul Çocuk Tiyatrosu tarafından Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde (Merinos AKKM) düzenlenen gösteride, Mickey Mouse ve arkadaşları, Küçük Deniz Kızı, Alaaddin ve Oyuncak Hikayesinin yıldızlarıyla izleyicilere renkli bir eğlence sundu.
     Etkinlik, izleyicilere, hem günümüzün sevilen şarkılarını hem de Disneyin en büyük hitlerinin rock, pop, reggae, hip hop, caz ve country tarzı remixlerini dinleme fırsatı sağladı.
     Mickey, Minnie, Donald, Goofy, Ariel, Sebastian, Ursula, Jasmine, Alaaddin, Cin, Woody, Buzz ve Jessienin de aralarında bulunduğu 25ten fazla sevilen Disney karakterinin rol aldığı gösteri, izleyicilere popüler parçalar ve en sevilen Disney filmlerinden bölümlerle doyasıya bir eğlence yaşattı.
     Etkinlik hakkında bilgi veren İstanbul Çocuk Tiyatrosu Genel Müdürü Kemal Gürkaynak, gösteride sahne alan tüm oyuncuların Türk olduğunu söyledi. Bursadan sonra Ankara, Samsun, Konya, Adana, İzmir, Trabzon, Mersin ve Gaziantepde de sahne alacaklarını vurgulayan Gürkaynak, Anadolu turnesinin ardından İtalya ve Güney Afrika ülkelerinde de organizasyonlar yapmayı istediklerini dile getirdi.
     Gürkaynak, 60 kişilik ekiple gösteriyi izlenime sunduklarına değinerek, Çizgi film kahramanları çocukların gelişimini olumlu yönde etkiliyor. Onları eğlendirmenin yanı sıra farklı bilgiler de öğretiyor. Biz festivali Bursada başlatmak istedik. İlgiden de memnunuz. 5 gün boyunca yaklaşık 8 binin üzerinde insanın burayı ziyaret edeceğine inanıyorum dedi.
    
     Muhabir: Volkan Bayraktar / Cem Şan
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Disney Lıve! Mickeynin Müzik Festivali Bursada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER