Düzce İli Muhtarları Hizmet binası açıldı

Düzce İli Muhtarları Hizmet binası açıldı -Belediye Başkanı Bayram: Belediye olarak her zaman birlikte ve dayanışma içinde olduğumuz muhtarlarımız için sosyal, kültürel ve hizmet amaçlı bir tesis hazırladık (Fotoğr


DÜZCE (A.A) - Düzce Belediyesi tarafından yaptırılan Düzce Merkez ve İlçelerde görev yapan tüm mahalle ve köy muhtarlarının yararlanacağı Düzce İli Muhtarları Hizmet binası törenle açıldı.
     Düzce Belediyesi tarafından İstanbul Caddesinde Kızılay Sokakta yapımı tamamlanan ofisin açılışında konuşan, Belediye Başkanı İsmail Bayram, köy ve mahallelerde seçilmiş insanlar olarak muhtarların önemli görev ve sorumlulukları bulunduğunu belirtti.
     Muhtarın ağır sorumluluklarının olduğuna dikkati çeken Bayram, Muhtarlarımız yerel yönetimlerin seçilmiş önemli hizmet insanlarıdır. Sorumlulukları fazladır. Belediye olarak Düzce ilinde bulunan tüm mahalle ve köy muhtarlarının yararlanabileceği bir ortam hazırlamak istedik ve bu projeyi geliştirdik dedi.
     Açılışını gerçekleştirdikleri hizmet binasının, dinlenme, kültür amaçlı sosyal hizmet bölümleri ile görev amaçlı toplantı salonlarından oluştuğunu belirten Bayram, Modern bir ortam oluştu, mekan tüm muhtarlara hayırlı olsun. Belediye olarak her zaman birlikte ve dayanışma içinde olduğumuz muhtarlarımız için sosyal, kültürel ve hizmet amaçlı bir tesis hazırladık, hayırlı olsun ifadelerini kullandı.
     Tüm Muhtarlar Derneği Düzce Şube Başkanı Muammer Ceylan da muhtarların birlikteliği için bir ilkin gerçekleştirildiğini belirterek Düzcede bu şekilde bir ofise ihtiyaç vardı. Bu ofisin vatandaşla irtibatımız konusunda bize öneli yardımları olacak. Bize bu fırsatı ve imkanı sağlayan Belediye Başkanı İsmail Bayrama teşekkür ederiz diye konuştu.
     Konuşmaların ardından protokol üyeleri kurdele keserek hizmet binasının açılışı gerçekleştirdi.
     Açılışa Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça, İlçe Belediye Başkanları, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşların temsilcileri ile şehirde görev yapan mahalle ve köy muhtarları katıldı.
    
     Muhabir: Ömer Ürer
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Düzce İli Muhtarları Hizmet binası açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER