Emniyet Kemeri İle Hayata Bağlan projesi

Emniyet Kemeri İle Hayata Bağlan projesi -Polis eşleri projeye destek olmak için simülasyon aracına bindi


AMASYA (A.A) - Polis eşleri, Emniyet Kemeri İle Hayata Bağlan projesine destek olmak için simülasyon aracına bindi.
     Amasya İl Emniyet Müdürlüğünce başlatılan Emniyet Kemeri İle Hayata Bağlan projesi kapsamında Yavuz Selim Meydanında sergilenen simülasyon aracının tanıtımı sürüyor.
     Proje kapsamında şehre getirilen ve 360 derece dönebilen simülasyon aracına binen Amasya İl Emniyet Müdürü Cemil Bayazıtın eşi Hatice Bayazıt, emniyet kemerinin önemine vurgu yaptı.
     Polis eşlerinin de söz konusu projeye destek verebilmek için simülasyon aracına bindiğine değinen Bayazıt, Allah kimseye trafik kazaları yaşatmasın. Emniyet kemeri kazalarda hayat kurtarır, bu simülasyon aracı emniyet kemerinin önemini apaçık ortaya koymakta. En azından sizi orada tutuyor ve savrulmanızı önlüyor. Emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum başta eşim olmak üzere. Bu projeye destek veren herkese teşekkür ediyorum dedi.
     Projeye Amasyalıların desteğini beklediklerini ifade eden Bayazıt, Biz Amasyalılar için buradayız, onlar için bir şeyler yapmak istiyoruz. Özellikle hanımlar bu projeye destek verirler ve emniyet kemerlerini takarak örnek olurlarsa proje başarılı olacaktır ifadelerini kullandı.
     Simülasyon aracına Amasya İl Emniyet Müdürlüğünde görev alan Şube Müdürleri ile İlçe Emniyet Müdürlerinin eşleri katıldı.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Emniyet Kemeri İle Hayata Bağlan projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER