Futbolda şike davası

Futbolda şike davası -Elazığspor Kulübü: -Sayın hocamızın teşvik olaylarıyla uzaktan yakından alakası olmadığını düşünüyor, Yargıtay aşamasında davanın hocamız lehine sonuçlanacağına inanıyoruz


ELAZIĞ (A.A) - Elazığspor Kulübünden, teknik direktör Bülent Uygunun Futbolda şike davasında, Bir maçta teşvik suçundan 11 ay 7 gün hapis cezasına çarptırılmasına ilişkin yapılan açıklamada, Sayın hocamızın teşvik olaylarıyla uzaktan yakından alakası olmadığını düşünüyor, Yargıtay aşamasında davanın hocamız lehine sonuçlanacağına inanıyoruz denildi.
     Kulübün internet sitesinde yayımlanan açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Kulübümüzün Süper Lige yükselmesinde emeği geçen ve bu süre zarfında kendisini tanımakta gurur durduğumuz sevgili hocamız Bülent Uygunun sonuçlanan davada aldığı cezayla ilgili olarak Türk yargısına güvenimiz sonsuzdur. Sayın hocamızın teşvik olaylarıyla uzaktan yakından alakası olmadığını düşünüyor, Yargıtay aşamasında davanın hocamız lehine sonuçlanacağına inanıyoruz ve inancımız tamdır. Bu vesile ile hocamız ile gelecek yılda da çalışmak istemekte olup sonuna kadar kulüp ve camia olarak hocamızın arkasında olduğumuzu belirtmek isteriz.
     Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Futbolda şike davasında Bir maçta teşvik suçundan 11 ay 7 gün hapis cezasına çarptırılmıştı.
    
     Muhabir: Ömer Fansa
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Futbolda şike davası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER