Giresun Gençlik Merkezi ve Rekreasyon Alanı

Giresun Gençlik Merkezi ve Rekreasyon Alanı projesi -AK Parti Giresun İl Başkanı Öztürk: Projede sona gelindi


GİRESUN (A.A) - AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, Giresun Gençlik Merkezi ve Rekreasyon Alanı projesinde sona gelindiğini söyledi.
     Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, Karadeniz Bölgesinin en büyük sosyal ve açık alan parkı olma özelliğini taşıyacak projenin, 26 bin metrekare alan üzerine yapılacağını belirtti.
     Projenin önem verdikleri projelerden birisi olduğuna işaret eden Öztürk, şunları kaydetti:
     Projenin 15 Ağustos tarihinde sözleşmesi imzalandı, inşaat çalışmalarına da kısa sürede başlanarak, bir yılda tamamlanmasını hedefliyoruz. Bu projemiz, Karadeniz Bölgesinin en büyük sosyal ve açık alan parkı olma özelliğini taşıyacak. Giresun 1 yıl gibi kısa süre sonra modern ve sosyal etkinlikleri gerçekleştirebileceği bir parka kavuşmuş olacak. Bundan son derece mutluyuz. Giresun halkına şimdiden bu projemiz hayırlı olsun.
    
     -Proje-
    
     Giresun Gençlik Merkezi ve Rekreasyon Alanı Projesi 650 metrelik yürüyüş, koşu parkuru, nizami halı saha, tenis kortu, 4 yarım saha sokak basketbolu alanı, voleybol, hentbol, futsal oynamaya elverişli çok amaçlı oyun sahası, kadın etkinlik merkezi, 2 kafeterya, bisiklet parkı, seyir terası, çok amaçlı etkinlik meydanı, 160 araçlık otopark, spor aletleri, yer satrancı, gezinti yolu, piknik alanları ve havuzu içinde barındırıyor.
    
     Muhabir: Veysel Kara
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Giresun Gençlik Merkezi ve Rekreasyon Alanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER