Gönül Elçileri Projesi Keşanda tanıtıldı

Gönül Elçileri Projesi Keşanda tanıtıldı


EDİRNE (A.A) - Gönül Elçileri Projesi Keşanda tanıtıldı.
     Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan Ticaret ve Sanayi Odasında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Edirne İl Müdürlüğünce düzenlenen Gönül Elçileri Projesinin tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, projenin toplumda yardımlaşma, paylaşma ve dayanışmayı artıracağını söyledi.
     Projenin ihtiyaç sahiplerinin sorunlarına çözüm olacağını belirten Dınkırcı, şunları kaydetti:
     Türk milletinin temel özelliğidir, yardımlaşma. İnanç değerlerimize baktığımız takdirde komşusu açken, tok yatan bizden değildir ilkesini görüyoruz. Bu bağlamda sosyal statüsü ne olursa olsun, herkesin yardımlaşmaya ve paylaşmaya ihtiyacı vardır. Unutulmamalı ki sevinçler paylaşıldıkça çoğalır. Üzüntüler ise paylaşıldıkça azalır. Hepimizin maddi ve manevi anlamda bu bağlamda yakınlarımıza komşularımıza sokağımızdaki insanlara mahallemizdeki insanlara yapacak bir şeyleri vardır. Günün birinde bizim de yardıma ihtiyacımız olabilir. Keşanda maddi ve manevi olarak hepimizin yapacağı bir şeyler vardır. Bu projeyi iyi anlatabilirsek Keşanda ihtiyacı olabilecek kesimlerin sorunlarını çok daha rahat çözeceğiz.
     Edirne Sosyal Politikalar Müdürü Bilgin Özbaş da katılımcılara projeye ilişkin bilgi verdi. Toplantıya Vali Hasan Duruerin eşi Zeliha Duruer, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
    
     Muhabir: Necdet Uybaş / Cihan Demirci
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber Gönül Elçileri Projesi Keşanda tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER