Hayallerim gerçek oluyor projesi

Hayallerim gerçek oluyor projesi -Çankırı Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hayallerim gerçek oluyor projesi kapsamında başarılı 22 öğrenci, Ilgaz Dağına geziye götürüldü


ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hayallerim gerçek oluyor projesi kapsamında başarılı 22 öğrenci, Ilgaz Dağına geziye götürüldü.
     Çankırı Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen program kapsamında, öğrenciler ilk olarak Ilgaz Bölge Trafik Denetleme Amirliğini ziyaret etti.
     Burada öğrencilere trafik kuralları hakkında bilgiler verildi. Çankırılı öğrenciler buradaki eğitimin ardından Yıldıztepe Kayak Tesislerine geçerek, polis memurları ile kartopu oynadı.
     Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Volkan Yalçın Şen, şubelerinin projesiyle öğrenciler ve polis arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla Hayallerim gerçek oluyor projesini gerçekleştirdiklerini söyledi.
     Öğrencilere polislik mesleğini sevdirmek ve onlara güzel bir karne hediyesi vermek amacıyla bu geziyi düzenlediklerini ifade eden Şen, 22 öğrenciyle başlanan bu projeyi önümüzdeki süreçte daha da geliştirilerek devam edeceğini kaydetti.
     Geziye, Adnan Menderes İlkokulu, İsmet İnönü Ortaokulu, TOBB Ortaokulu, Karatekin Ortaokulu ve İlker Tuncay İlkokulundan 22 öğrenci katıldı.
    
     Muhabir: Ferhat Barulay
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Hayallerim gerçek oluyor projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER