Hayata Pas Ver Projesi

Hayata Pas Ver Projesi -Proje kapsamında oluşturulan takımların kura çekimi yapıldı -TFF Başkanı Demirören: Projeyi 7 ilde başlattık. Federasyon olarak her ilde bu projeyi sürdüreceğiz


DENİZLİ (A.A) - Denizli Emniyet Müdürlüğünce, maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarının sportif aktivitelerle serbest zamanlarını daha verimli kullanmalarını sağlamak, fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirilen Hayata Pas Ver projesi kapsamında oluşturulan takımların kura çekimi yapıldı.
     Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen Hayata Pas Ver projesi açılış töreninde yaptığı konuşmada, güvenlik dendiğinde suçluyu yakalamanın yeterli olduğunun düşünüldüğünü ancak suç işlenmeden önlem almanın önemli olduğunu söyledi.
     Hayata Pas Ver projesine destek verenleri kutladığını ifade eden Demir, Denizliden yanan bu ışık Türkiyenin her tarafına ulaşacak dedi.
     Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut ise çocukların fiziksel hareketten uzaklaşmalarının, sosyalleşmeleri ile okuldaki başarılarını olumsuz etkilediği belirterek, projenin temel amacının, çocuklar ile gençlerin geleceğe daha iyi imkanlarla hazırlanmalarına olanak sağlamak olduğunu bildirdi.
     Proje ile gençlere, devletin her zaman yanlarında olduğunu hissettireceklerini anlatan Bulut, Projenin harika çocukları, bizden aldığı pasla gol atacak. Kimse merak etmesin, bu pas gol olur. Biz buna ve onlara inanıyoruz diye konuştu.
    
     -Futbolun istikbali gençlerin elinde-
    
     Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören de Türk futbolunun istikbalinin gençlerin elinde olduğunu bildirdi.
     Türkiyenin her turnuvada yer almak için gençlere önem vermesi gerektiğine dikkati çeken Demirören, Projeyi 7 ilde başlattık. Federasyon olarak her ilde bu projeyi sürdüreceğiz. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.
     AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür ise projenin tanıtımına katılmaktan şeref duyduğunu vurgulayarak, Spora renklerin kardeşliğini getirmemiz lazım. Ben Galatasaraylıyım ama burada takım tutmadan ülkemizin bütünlüğü için çalışmalıyız. Gençlerimize başarılar diliyorum ifadesini kullandı.
     Konuşmaların ardından Dostluk ve Kardeşler Liginin fikstür çekilişi yapıldı. Denizlide sosyal aktivitelere daha az katılım gösteren dar gelirli ailelerin 10-15 yaş grubundan 220 çocuğun oluşturacağı 20 takım, 4 grupta mücadele edecek. Grup şampiyonları arasında play-off sistemi ile yapılacak maçların ardından şampiyon takım belirlenecek.
     Oyuncu Oktay Kaynarcanın sunuculuğunu yaptığı törene, Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Nurcan Dalbudak, Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çangal, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, eski futbolcular Rüştü Rençber, Rıdvan Dilmen, Hakan Ünsal, Okan Buruk katıldı.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Hayata Pas Ver Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER