İlk Adımda Dost Eli projesinde bir

İlk Adımda Dost Eli projesinde bir araya geldiler -Akdeniz Üniversitesi ve Harran Üniversitesi öğrencileri, İlk Adımda Dost Eli projesinde bir araya geldi


ANTALYA (A.A) - Akdeniz Üniversitesi ve Harran Üniversitesi öğrencileri, İlk Adımda Dost Eli projesinde bir araya geldi.
     2012-2013 akademik yılı başlangıcında, Akdeniz Üniversitesini kazanarak diğer illerden yurt ve üniversite kayıtlarını yaptırmak üzere kente ilk defa gelen öğrencilere yardımcı olmak ve ülke bütünlüğü aleyhinde faaliyet gösteren yasa dışı örgütlerin yapmış oldukları propagandaları etkisiz hale getirmek, gençleri propagandalara karşı bilinçlendirmek, polis-öğrenci ilişkilerini güçlendirmek amacıyla Antalya Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Akdeniz Üniversitesi kampüsü içerisinde 3-7 Eylül tarihlerinde açılan İlk Adımda Dost Eli isimli öğrenci irtibat standında, yaklaşık 7 bin 615 öğrenci ve veli bilgilendirildi, not defteri ve kalemlerden oluşan materyaller dağıtıldı.
     İlk Adımda Dost Eli projesi dahilinde geçen dönem öğrencileri ile bu yıl yeni kayıt yaptıran öğrencileri kaynaştırmak amacıyla kentteki bir otelde Hoş geldiniz partisi düzenlendi.
     Etkinliğe Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünün yürüttüğü aynı isimli projeye dahil Harran Üniversitesinden 46 kişilik bir misafir gurubu da katıldı. Şanlıurfadan gelen emniyet görevlileri ve öğrencilerin yanı sıra, Akdeniz Üniversitesinden öğretim üyeleri, idareciler ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte, öğrencilerin sorunları dinlendi. Geçen seneki öğrenciler ile bu dönemki öğrenciler ve Harran Üniversitesinden gelen öğrencilerin tanışıp kaynaşmaları sağlandı.
     Şanlıurfadan gelen Harran Üniversitesi öğrencilerine şehir turu, yat gezisi, sahil kenarında öğle yemeği ve Düden Şelalesi gezisi yaptırıldıktan sonra misafirler uğurladı.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber İlk Adımda Dost Eli projesinde bir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER