İnsan manzaraları fotoğraf sergisi açıldı

İnsan manzaraları fotoğraf sergisi açıldı


ANTALYA (A.A) - Antalyanın Demre ilçesindeki Myra Andriake kazılarını konu alan İnsan manzaraları fotoğraf sergisi açıldı.
     Büyükşehir Belediyesi, Antalya Tanıtım Vakfı ve Akdeniz Medeniyetler işbirliğiyle, Akdeniz Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü ve Myra Andriake Kazı Başkanı Prof. Dr. Nevzat Çevik başkanlığında Cumhuriyet Meydanı kapalı otopark üstünde açılan sergide, Myra Andriake kazılarında çalışan arkeolog ve kazı çalışanların yer aldığı 52 fotoğraf sergileniyor.
     Myra Andirake Kazı Başkanı Nevzat Çevik, sergi açılışının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, İnsan manzaraları fotoğraf sergisinde kazı sırasında çalışanlara ait özel anların yer aldığı fotoğrafların sergilendiğini söyledi.
     İlk sergiyi Almanyada, daha sonra da Antalya Havalimanında açtıklarını kaydeden Çevik, Daha sonra sergiyi burada açtık. Burada arkeologların kazı alanındaki yaşadıkları zorlukları, duyguları, işlerimizi güçlerimizi sizlerle paylaşmak istedik. Bir başka amaç, bu tür sergilerle bu kurumları bir araya getirmek ve aradaki dayanışmayı arttırmaktır dedi.
     Sergi, 31 Ocaka kadar açık kalacak.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber İnsan manzaraları fotoğraf sergisi açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER