İntihar için çatıya çıktılar, kavga ederek

İntihar için çatıya çıktılar, kavga ederek indiler -Bursada bir inşaatın çatısına çıkan 3 akraba, polisin çabası sonucu intihar girişiminden vazgeçti -Binadan inerken birbirleri ile kavga eden 2 kişiyi, polis ayırdı (Fot


BURSA (A.A) - Merkez Nilüfer ilçesinde, bir inşaatın çatısına çıkan 3 kişi, polisin iknası sonucu intihar girişiminden vazgeçti. Binadan inerken kavgaya tutuşan 2 kişiyi polis ayırdı.
     İddiaya göre, kredi çektiği bankaya bin 500 TL olan borcunu ödeyemeyen Bulut Heyden (30), amcasının oğlu Gökhan Heyden (20) ve 23 yaşındaki eniştesi Ünal Akını da alarak Nilüfer Belediyesi Hizmet Binası inşaatına çıktı.
     Hurda topladıkları kamyonetin icralık olması üzerine polis tarafından aracının trafikten men edildiğini iddia eden 3 kişi, Ekmek teknemizi elimizden aldınız diyerek, kendilerini iknaya çalışan polislere taş attı. Polislerin, Aracınızı geri vereceğiz demesi üzerine 3 kişi binadan indi. Bu sırada Gökhan Heyden, eniştesi Ünal Akına Araba gelmeden bizi aşağıya indirdin. Hani araba nerede- Bizi kandırdılar diyerek yumruk ve tekme atmaya başladı. İkili arasındaki arbedeyi, araya giren polisler engelledi.
     Karakola götürülen 3 kişi, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
     Öte yandan; serbest kalan 3 kişinin, 2 saat sonra merkez Nilüfer ilçesi Ata Caddesindeki 15 katlı bir iş hanının çatısına çıkarak el ele tutuşup Bize para lazım. Ekmek teknemizi icradan almamız gerekiyor diyerek tekrar intihar girişiminde bulundukları, iş hanı yöneticilerinin gereken parayı vereceklerini söylemesi üzerine çatıdan indikleri belirtildi.
    
     Muhabir: Doğukan Altınay
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber İntihar için çatıya çıktılar, kavga ederek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER