Kadın ve Saadet konferansı

Kadın ve Saadet konferansı -Saadet Partisi GİK üyesi Elif Erbakan Altınöz: -Tarih her zaman er ya da geç bizim davamızı ve Erbakan Hocanın haklılığını ortaya çıkartmıştır -O zaman ortalığı birbirine karıştıran 28 Şubatçılar


ZONGULDAK (A.A) - Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi ve merhum başbakanlardan Necmettin Erbakanın kızı Elif Erbakan Altınöz, Tarih her zaman er ya da geç bizim davamızı ve Erbakan hocanın haklılığını ortaya çıkartmıştır. O zaman ortalığı birbirine karıştıran 28 Şubatçılar işte bugün televizyonlardan yaptıklarını itiraf ediyorlar dedi.
     Altınöz, partisinin Zonguldak Kadın Kollarınca düzenlenen Kadın ve Saadet konferansında yaptığı konuşmada, babası Necmettin Erbakanın karşılaştığı hiçbir zorluğu büyük görmediğini söyledi.
     Tarihin yıllar sonra kendilerini haklı çıkardığını dile getiren Altınöz, şunları kaydetti:
     Babam, güçlü bir siyasi iradeniz olursa, o zaman dünya üzerindeki bütün sıkıntıyı durdurabilecek şekle gelirsiniz diyerek siyasete atılmıştır. Bunun için de karşılaştığı hiçbir zorluk gözüne gözükmemiştir. Evet, çok zor günlerden geçilmiştir. 1980 ihtilali, 28 Şubat yaşanmıştır ama tarih her zaman er ya da geç bizim davamızı ve Erbakan Hocanın haklılığını ortaya çıkartmıştır.
     O zaman ortalığı birbirine karıştıran 28 Şubatçılar işte bugün televizyonlardan yaptıklarını itiraf ediyorlar. Önceliğimiz, şahsımızın haklı çıkmasından ziyade vatanımız ve milletimizdir, insanlığın saadetidir.
     Altınöz, kardeşi Fatih Erbakanın 28 Şubatla ilgili benzetmesine dikkati çekerek, Diyor ki Hırsızı yakalayıp da çaldıklarını geri alamamaya benziyor bu iş. Evet, çok doğru. Erbakan Hocanın haklılığı bugün ortaya çıktı ama maalesef ülke yıllarca geriye gitti. O günkü Milli Görüş iktidarına birazcık fırsat verilmiş olsaydı, bugün dünyanın resmi değişirdi dedi.
     Altınöz, geçen hafta bir sempozyum düzenlediklerini belirterek, şöyle devam etti:
     Dünyanın her yerinden gelen Müslüman insanlar vardı. Bizleri o kadar duygulandırdılar ki. Erbakan, 40 yıl uğraştı ama başarılı olamadı diyorlar ya o sempozyumu görünce başarılı olamadı sözüne rahmetlinin kendi sözüyle cevap vereceğim, Hadi oradan, hadi oradan, hadi oradan.
     Dünya üzerinde bütün Müslüman ülkelerdeki hanımlar kan ve gözyaşı içerisindeler. Hepsinin başına İsrail ve siyonizm bombaları yağıyor. Suçsuz, masum çocuklar annelerinin kucağında can veriyorlar. Canlarını zar zor kurtarabilmiş hanımlarımız maalesef bu sefer de geçim sıkıntısı içerisindeler.
     Yine ülkemizdeki adı konmamış, sonu gelmemiş bir terörle şehit olan tertemiz masum yavrular var.
    
     Muhabir: İdris Köle/Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Kadın ve Saadet konferansı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER