Kahramanlık ve Kardeşlik Destanı Çanakkale anma

Kahramanlık ve Kardeşlik Destanı Çanakkale anma programı


SAKARYA (A.A) - Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Mart ayı programı kapsamında Kahramanlık ve Kardeşlik Destanı Çanakkale anma programının düzenleneceği bildirildi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, program kapsamında Talha Uğurluelin konferans vereceği Reha Yepremin şiir okuyacağı kaydedildi.
     Yarın Orhangazi Kültür Merkezinde düzenlenecek programın, saat 19.00da başlayacağı ifade edildi.
    
     -Talha Uğurluel-
    
     Manisa Demircili olan Talha Uğurluel, 1997 yılında Manisa Celal Bayar Üniversitesinin Tarih bölümünden mezun oldu. 8 yıl özel radyolarda tarih programları yaptı. Yerli ve yabancı dergilerde yayınlanmış birçok makalesi olup, Çanakkale Savaşları, Gelibolu Gezi Rehberi, Balkanların Başkenti Edirne, Varlık ve Yokluk Savaşımız, İstanbulun Fethi, Peygamber Efendimizin İzinde Mekke-Medine, Önden Gelenler ve Mevlana adlı kitapların yazarıdır. Ayrıca Çanakkale, Edirne ve Mekke Medine tarihi ile ilgili cd çalışmaları mevcuttur. İki yıl imaj kitap çalışmaları yapmış olup, Mukaddes Emanetler, Timurun Tüzükatı, Barbaros Hayreddin Paşanın Hatıratı ve Harp Mecmuası kitapları, editörlüğünü yaptığı eserlerden birkaçıdır.
    
     -Reha Yeprem-
    
     1968 yılında İstanbulda doğdu. 1987de sinema yarışmasında sinema kralı seçilerek profesyonel aktörlük hayatına başladı. Pek çok ajansta reklam çalışmaları yapan Reha Yeprem, aynı zamanda 18 yıl mankenlikle birlikte podyum dersleri verdi. 2002 JVC Tokyo film festivali kısa metraj şampiyonu Sır Kapısı programını sunan sanatçı aynı zamanda STV haber merkezinde 2 yıl boyunca sabah 07.00-09.00 saatleri arasında canlı yayında Merhaba Yenigün programında gazete manşetlerini okudu, kahvaltı haberlerini sundu.
     Reha Yeprem, STV de Ramazan aylarında iftar programını sunmaktadır. Hüseyin Aydemirin yazdığı Yıldızlar Gecenin Değildir isimli bir de şiir kaseti olan Yeprem evli ve iki çocuk babasıdır. Ayrıca Zehirli Bal ve Rehabilitasyon adında iki anı roman çalışması mevcuttur.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Kahramanlık ve Kardeşlik Destanı Çanakkale anma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER