Kampüsün Kanında Hayat Var kampanyası

Kampüsün Kanında Hayat Var kampanyası -Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Müdürü Alan: -BEÜde bin 267 ünite gönüllü kan bağışı alarak Türkiyede ses getiren bir etkinliğe imza attık.


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Müdürü Selim Alan, Bülent Ecevit Üniversitesinde (BEÜ) bin 267 ünite gönüllü kan bağışı alarak, Türkiyede ses getiren bir etkinliğe imza attık dedi.
     Alan, Kızılay Kan Bağışı Merkezide Kampüsün Kanında Hayat Var kampanyasıyla ilgili düzenlediği basın toplantısında, yaptıkları çalışmanın örnek teşkil ettiğini söyledi.
     Elde edilen rakamı daha da artırmayı istediklerini ifade eden Alan, şöyle konuştu:
     BEÜde bin 267 ünite gönüllü kan bağışı alarak Türkiyede ses getiren bir etkinliğe imza attık. Geçen yıl yaptığımız kampanya zaten büyük ses getirmiş ve örnek teşkil etmişti. Gaziantep ve Adana olmak üzere diğer iller de bu kampanyayı gerçekleştirmişlerdi. Bu yıl daha fazla personel ve malzemeyle bağış yapmaya çalıştık. Bu çok önemli bir rakamdır. Gençlerimizin erken yaşlarda gönüllü ve bilinçli kan bağışçısı olma konusunda göstermiş oldukları hassasiyet önemlidir. İnşallah bu rakamı daha da artıracağız. Her geçen gün gençlerimizin Kızılaya bağış ve üyelikleri artıyor. Emeği geçen herkese buradan teşekkür ediyorum.
     BEÜ Kızılay Gençlik Topluluğu Başkanı Arif Muştu da, etkinliklerinin rekor kırılan bir çalışma olduğunu belirterek, tüm Türkiyede aynı çalışmaların yapılmasını istediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: İdris Köle/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Kampüsün Kanında Hayat Var kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER