Kırsal Alandaki Girişimcilik İçin Yenilikçi Yollar

Kırsal Alandaki Girişimcilik İçin Yenilikçi Yollar projesi


KASTAMONU (A.A) - İl Milli Eğitim Müdürlüğü proje ekibinin, İspanyadaKırsal Alandaki Girişimcilik İçin Yenilikçi Yollar projesinin hazırlık toplantısına katıldığı bildirildi.
     İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, İspanya, Türkiye, Macaristan, Portekiz ve Letonyadan mesleki eğitimle ilgili kamu kurumları ve özel sektör kuruluşlarının ortaklığında gerçekleştirilen, Avrupa Birliği (AB) Leonardo Da Vinci programı kapsamındaki Kırsal Alandaki Girişimcilik İçin Yenilikçi Yollar projesinin hazırlık toplantısının, İspanyanın Zaragoza ilindeki Calatayud bölgesinde yapıldığı belirtildi.
     Toplantıya, AR-GE biriminde görevli proje sorumlusu Gökhan Savaş ile Ahmet Şirinin katıldığı aktarılan açıklamada, ekibin Kastamonuyu ve proje kapsamında eğitim verilecek el sanatlarını tanıttıkları ifade edildi.
     Açıklamada, toplantıda ortakların proje kapsamında üstleneceği rollerin net olarak belirlendiği ve Türkiyeye, Macaristana ve Letonyaya gerçekleştirilecek çalışma ziyaretlerinin tarihlerinin belirlendiği kaydedildi.
    
     Muhabir: Esra Karamuk
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Kırsal Alandaki Girişimcilik İçin Yenilikçi Yollar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER