Kış Gençlik Kampı projesi

Kış Gençlik Kampı projesi -Güneydoğu Anadolu Bölgesinden seçilen başarılı 90 öğrenci, Gençlik ve Spor Bakanlığının yürüttüğü Kış Gençlik Kampı projesi kapsamında Antalyada 5 yıldızlı otelde tatil yapacak (Fotoğraflı-Gö


ŞANLIURFA (A.A) - Güneydoğu Anadolu Bölgesinden seçilen başarılı 90 öğrenci, Gençlik ve Spor Bakanlığının yürüttüğü Kış Gençlik Kampı projesi kapsamında Antalyada 5 yıldızlı otelde 5 gün tatil yapacak.
     Gençlik Merkezine devam eden, derslerinde başarılı ancak ekonomik durumu iyi olmayan 90 öğrenci, proje kapsamında oluşturulan komisyonun yaptığı değerlendirme sonucu belirlendi.
     Proje kapsamında, Şanlıurfadan 60 ve çevre illerden 30 olmak üzere toplam 90 kişilik öğrenci grubu, gittikleri Antalyada 5 yıldızlı otelde 5 gün tatil yapma fırsatı bulacak.
     Şanlıurfa Gençlik Merkez Müdürü Halil İbrahim Alp, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce otellerde konaklama fırsatı bulamayan başarılı gençlerin, Antalyaya götürülüp gezdirileceğini söyledi.
     Kampın sadece tatil amaçlı olmadığını, aynı zamanda farklı mekanların gezilmesi açısından önemli olduğunu belirten Alp, Bakanlığımız gençlere çok önem veriyor. Bu proje birçok açıdan çok önemli. Gençlerin başka şehirlerin kültürleriyle tanışma imkanı bulmalarını sağlayacağız. Projenin amacı çocuklara sadece tatil yapmak değil aynı zamanda onların farklı aktivitelerden yaralanmasını sağlamak olacaktır diye konuştu.
     Öğrencilerden Yusuf Yılmaz da ilk kez 5 yıldızlı bir otelde kalacağı için mutlu ve heyecanlı olduğunu ifade ederek, kendilerine bu fırsatı sunan yetkililere teşekkür etti.
    
     Muhabir: Halil Fidan / Müslüm Etgü / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kış Gençlik Kampı projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER