Mavi Marmaraya saldırı davası

Mavi Marmaraya saldırı davası -MTTB Genel Başkan Yardımcısı Sadıkoğlu: -Mavi Marmara gemisine yönelik saldırıda şehit olanları unutmadık


EDİRNE (A.A) - Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Genel Başkan Yardımcısı Yasin Sadıkoğlu, Mavi Marmara gemisine yönelik saldırıda şehit olanları unutmadıklarını bildirdi.
     Sadıkoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, saldırının ardından hesap sorma vaktinin geldiğini belirtti.
     Mavi Marmaranın Gazzedeki ambargonun kaldırılması adına yapılan mücadelenin bir simgesi olduğunu ifade eden Sadıkoğlu, şunları kaydetti:
     Sadece insani yardım malzemelerini taşıyan Mavi Marmara gemisine yapılan saldırıyı unutmadık. Mavi Marmara gemisine yönelik saldırıda şehit olanları unutmadık. Mavi Marmara Davasının ilk duruşması bugün İstanbul Çağlayan Adliyesinde başlayacak ve aralıklı olarak 3 gün devam edecek. İşlenen suç sadece bu yolculara karşı değil, o gemide bulunan dünyanın ortak vicdanına karşı, yani vicdan sahibi tüm insanlara ve halklara karşı işlenmiş bir suçtur.
     MTTB olarak davanın destekçisi ve takipçisi olacağız. İmkanı olan herkesi Çağlayan Adliyesine bekliyoruz. Mavi Marmara şehitlerimizi tekrardan rahmetle anıyoruz.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Cihan Demirci
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Mavi Marmaraya saldırı davası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER