Memleketimi Tanıyorum, Ülkemi Seviyorum projesi

Memleketimi Tanıyorum, Ülkemi Seviyorum projesi -Proje kapsamında, Suriye sınırındaki olaylardan etkilenen Akçakale ilçesinden 100 ilköğretim öğrencisi Balıklıgölü gezdi


ŞANLIURFA (A.A) - Memleketimi Tanıyorum, Ülkemi Seviyorum projesi kapsamında, Suriye sınırındaki olaylardan etkilenen Akçakale ilçesinden 100 ilköğretim öğrencisi Balıklıgölü gezdi.
     Şanlıurfa Emniyet Müdürülüğünce yürütülen proje kapsamında Toplum Destekli Polislik Şubesi Müdürlüğü ekipleri, öğrencileri otobüslerle kente getirdi.
     Program çerçevesinde Balıklıgölü ziyaret eden öğrenciler, buradaki tarihi mekanları ve çarşıları gezerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Balıklıgöldeki Halilürrahman ve Aynzeliha göllerine yem atan öğrencilere, polis memurlarınca tişört dağıtıldı.
     İlköğretim öğrencisi Cuma Günay, Suriyede yaşanan olaylardan etkilendiklerini, bu nedenle ilçede bir süre eğitime ara verildiğini anımsattı.
     SBS sınavlarına hazırlandıklarını ifade eden Günay, sınav öncesi Memleketimi Tanıyorum, Ülkemi Seviyorum projesi çerçevesinde Şanlıurfayı gezdikleri için mutlu olduklarını söyledi.
     Öğrenciler, daha sonra Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Şanlıurfa Sevgi-Erdoğan Gönül Eğitim Parkı, polisevi ve bir alışveriş merkezini ziyaret etti.
    
     Muhabir: Yasin Dikme
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Memleketimi Tanıyorum, Ülkemi Seviyorum projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER