Minik Eller Üşümesin yardım kampanyası

Minik Eller Üşümesin yardım kampanyası -Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu ile bir grup yardımsever kampanyaya destek vermek amacıyla bowling turnuvası düzenleyecek


ANKARA (A.A) - Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu ile bir grup yardımsever Minik Eller Üşümesin yardım kampanyasına destek vermek amacıyla bowling turnuvası düzenleyecek.
     Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Ahmet Recep Tekcan, Bilkent Rollhousede düzenlenen basın toplantısında kampanyayla ilgili bilgi verdi.
     Tekcan, sosyal medyada bir öğretmenin girişimiyle başlatılan Minik Eller Üşümesin kampanyasına, federasyon olarak destek vermekten büyük sevinç duyduklarını söyledi.
     Kampanya kapsamında 21 Ocakta saat 20.00de Bilkent Rollhousede bir bowling turnuvası düzenleyeceklerini dile getiren Tekcan, o gün elde edilen gelirin diğer yardımseverlerden toplanan çeşitli ihtiyaç malzemeleriyle beraber Anadoludaki 15 okula ulaştırılacağını belirtti.
     Turnuvada dereceye girenlere de madalya ve çeşitli hediyeler verileceğini bildiren Tekcan, turnuvanın yapılacağı mekana ulaşmak isteyenler için Mavi Masa ve Ankara Büyükşehir Belediyesinin önünden ücretsiz otobüslerin kaldırılacağını ifade etti.
    
     Muhabir: Şenay Ünal
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Minik Eller Üşümesin yardım kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER