Nefes Aldıran Kredi Kampanyası

Nefes Aldıran Kredi Kampanyası -GTB ile TEB arasında imzalanan protokolle borsa üyesi işletmeler TEBin Nefes Aldıran Kredi Kampanyasında faydalanabilecek


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) ile Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) arasında imzalanan protokolle, borsa üyesi işletmeler TEBin Nefes Aldıran Kredi Kampanyasında faydalanabilecek.
     GTBden yapılan açıklamaya göre, kampanyayla, üyelerin TEBden yüzde 0,85 aylık faiz oranıyla taksitli ticari nakit kredi talep edebilecek ve ödemeye 3 ay sonra başlayacakları belirtildi. Borsa üyelerinin 36 ay içerisinde tamamlanacak ödemeler için toplam 500 bin TLye kadar kredi kullanabilecekleri ifade edildi.
     GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Çelik, protokol imza töreninde yaptığı açıklamada, TEBin üyelerin ihtiyaçları halinde sundukları hizmetten dolayı teşekkür etti.
     Ticaretin her gününün farklı bir yaşam mücadelesi gibi olduğuna işaret eden Çelik, Bir gün nakit gibi ihtiyaçlar doğabilir. Bu nedenle üyelerimizin ihtiyaç duymaları halinde nakit ihtiyaçlarını karşılamada yardımcı olacak böyle bir hizmetin sunulmasından dolayı mutlu oldum ifadelerini kullandı.
     TEB Suburcu Şube Müdürü Meral Karabaşlık da, TEB olarak sanayici ve üreticinin her zaman destekçisi olduklarını ve olmaya devam edeceklerini kaydetti.
     Konuşmaların ardında Çelik ile Karabaşlık protokol metnini imzaladı.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek / Veli Gürgah
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Nefes Aldıran Kredi Kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER