Okullarda şiddete son verelim projesi

Okullarda şiddete son verelim projesi -Diyarbakır Valisi Toprak: Zaman zaman aile içerisinde, okulların çevresinde şiddet olabiliyor. Zararlı bazı kişiler, madde kullanımı ve olumsuzluklarla okullarımızı karıştırmak istiyorlar,


DİYARBAKIR (A.A) - Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Zaman zaman aile içerisinde, okulların çevresinde şiddet olabiliyor. Zararlı bazı kişiler, madde kullanımı ve olumsuzluklarla okullarımızı karıştırmak istiyorlar, o yüzden dikkatli olmamız gerekiyor dedi.
     Kayapınar Kaymakamlığınca Okullarda şiddete son verelim projesi kapsamında Mehmet İçkale İlkokulunda düzenlenen törene katılan Toprak, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, dün Nevruz bayramını idrak ettiklerini, yeni bir gün yeni bir bahara başlangıç yaptıklarını belirtti.
     Öğrencilerin geleceğinin iyi olması gerektiğini ifade eden Toprak, şöyle dedi:
     Sizlerin iyi eğitim alıp geleceğe iyi bir şekilde girmek gerekiyor. Annenize, babanıza, ülkemize, milletimize, hayırlı bir evlat olmanız gerekiyor. Biz sizin yüzünüze baktığımızda bunu görüyoruz. Dolayısıyla sizlere ne kadar fedakarlık yaparsak azdır. Sizlerin iyi olması, bizlerin iyi olması demektir. Dolayısıyla sizlerin iyi olması için bu güzel projelerle birlikte hareket ediyoruz. Okullardaki sevginin yeşermesi için bu güzel projenin ayağa kalkmasında önderlik eden herkese teşekkür ediyorum. Şüphesiz ki geçmişi de, geleceği de, değişimi de, iyi yöneteceğiz, sizlerle beraber yürüyeceğiz. Dolayısıyla sizlerin iyi yetişmesi gerekiyor. Birbirlerinin arasında o güzelliklerin iyi bir noktaya gelmesi gerekiyor. İletişimizi diyaloğumuzu iyi bir yetirmeye gerekiyor. Annemize babamıza öğretmenimize çevremize tüm insanlığa iyi bakmamız gerekiyor. Zaman zaman aile içerisinde, okulların çevresinde şiddet olabiliyor. Zararlı bazı kişiler, madde kullanımı ve olumsuzluklarla okullarımızı karıştırmak istiyorlar, o yüzden dikkatli olmamız gerekiyor. Annelerimiz, babalarımız, güvenlik görevlisi dikkatli olmalı. Tüm güvenlik birimleri daha uyanık daha dikkatli olmalı. Sizleri seviyoruz sizlerinde gönüllerinizde güzellikleriniz olduğunu biliyoruz. Sizlerin sadece ders çalışmanız anne babanızı sevindirmektir. Bizi biz yapan değerlerden asla uzak durmayalım.
     Toprak daha sonra öğrencilere spor malzemesi dağıttı.
    
     Muhabir: Nail Kadırhan-Ümit Özdal
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Okullarda şiddete son verelim projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER