Orhangazi Kupası Deniz Küreği Yarışlarında

Orhangazi Kupası Deniz Küreği Yarışlarında Şişecam Çayırova birinci oldu


BURSA (A.A) - Türkiye Kürek Federasyonunun (TKF) 8 kategoride düzenlediği Orhangazi Kupası Deniz Küreği Yarışlarında, Şişecam Çayırova birinci oldu.
     İznikspor, Türk Balıkadamlar, Fenerbahçe, Sinop Karadeniz Yelken, Galatasaray, Sakaryaspor, Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü takımlarının katıldığı yarışları, Orhangazi Kaymakamı Selman Yurdaer, İznik Kaymakamı Nurettin Kakilli, Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Özer, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven izledi.
     127 sporcunun katıldığı yarışlarda, takım kupa sıralamasında, Şişecam Çayırova 37 puan ile birinci, Fenerbahçe 25 puan ile ikinci, Türk Balıkadamlar 14 puan ile üçüncü oldu.
     Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven yaptığı açıklamada, İznik Gölü Orhangazi sahilinin İsviçreden sonra kürek sporları için en uygun sahil olduğunu söyledi.
     İznik Gölünün sadece kürek için değil, tüm su spor branşları için çok elverişli olduğunu ifade eden İşseven, İznik Gölünün bu anlamda değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.
     İşseven, gelecek seneki Avrupa veya Balkan Şampiyonasının Orhangazide yapılması için Gençlik ve Spor Bakanlığına öneride bulunacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Musa Öztürk / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Orhangazi Kupası Deniz Küreği Yarışlarında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER