Para engeli kalmadı

Para engeli kalmadı -Şanlıurfa Engelliler Kulübü Başkanı Veysi Fırat: Hiçbir oyuncumuzun alacağı kalmadığı için mutluyuz


ŞANLIURFA (A.A) - Geçen sezon yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle bir alt lige düşen Şanlıurfa Engelliler Basketbol Kulübünde, maddi sıkıntı giderildi.
     Şanlıurfa Engelliler Kulübü Başkanı ve takım antrenörü Veysi Fırat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sezon yaşadıkları ekonomik problemler nedeniyle bu sezon Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Birinci Ligine düştüklerini anımsattı.
     Sezon öncesi takım kadrosunu kurmaya çalıştıklarını anlatan Fırat, sporcuların geçen yıldan kalan alacaklarının tamamının ödendiğini vurguladı.
     Fırat, daha iyi bir takım oluşturarak lige başlamak istediklerini belirterek, şunları kaydetti:
     Şanlıurfa Valisi Sayın Celalettin Güvenç, uzun süredir çektiğimiz maddi sıkıntılara son vererek, kulübümüze yardımcı oldu. Daha önce de zaman zaman destekte bulunan sayın valimiz, oyuncularımızın geçen sezondan kalan paralarının tamamının ödenmesini sağladı. Şu anda hiçbir oyuncumuzun alacağı kalmadığı için mutluyuz. İnşallah önümüzdeki sezon daha iyi bir takım oluşturacağız. İlimizdeki diğer yöneticilerin de desteğiyle takımımızın daha iyi yerlere geleceğine inanıyoruz.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Sevil Çelik
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Para engeli kalmadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER