Romantik Komedi 2, Bekarlığa Veda

Romantik Komedi 2, Bekarlığa Veda filminin özel gösterimi Bursada yapıldı


BURSA (A.A) - Romantik Komedi 2, Bekarlığa Veda filminin özel gösterimi, Bursada yapıldı.
     Kent Meydanı AVMde bulunan Avşar Sinemalarında yapılan özel gösterim başrol oyuncuları Sinem Kobal, Gürgen Öz, Burcu Kara, Gökçe Özyol ile filmin senaristi Aslı Zengin katıldı. Oyuncular, gösterilen ilgiye teşekkür etti.
     Galaya katılan oyuncu Sinem Kobal, Bursada bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Bir gazetecinin, İlk haftanın rakamlarına göre, ilk filmi 3e katlamış durumda. Ne düşünüyorsunuz- sorusu üzerine Kobal, O yüzden ayrıca keyifliyiz. Çok teşekkür ediyoruz bizi izleyen seyircilere. Umarım böyle devam eder ifadesini kullandı.
     Bursalı olan oyuncu Burcu Kara ise kendi şehrinde bulunmaktan mutlu olduğunu söyledi. Bu galanın, film için yapılan üçüncü gala olduğunu hatırlatan Kara, Benim için en güzeli bu gala. Gökçe Özyol da Bursalı. Biz kendi memleketimizde olduğumuz için çok mutluyuz. Film gösterimde birinci haftasına giriyor. Çok güzel, çok yüksek bir gişe oranıyla devam ediyor. Önceki filmi katlamış durumda ve daha da ilerleyecek. İnsanları gülümsetebiliyorsak, güzel bir iki saat yaşatabiliyorsak ne mutlu bize diye konuştu.
     Bu filmde çok keyif alarak çalıştığını belirten Gökçe Özyol da Arkadaşlarla çalışmak müthiş keyifliydi. Böyle bir projenin içinde olmaktan dolayı çok mutluyum. Bursada gala yapmak bana keyif verdi dedi.
     Şu anda vizyonda olan diğer Türk yapımı filmleri izlediklerini ve keyif aldıklarını aktaran Sinem Kobal, O filmler de çok başarılı. Başarılı bir şekilde gidiyorlar. Bütün filmler bu sene iyi gidiyor aslında. Demek ki daha çok film çekilecek diye konuştu.
     Gürgen Öz, rol aldıkları filmin türünün diğer filmlerden biraz daha farklı olduğunu belirterek, Oyuncu skalası geniş ve birçok önemli yüz var. Seyirci için daha farklı bir film. Her filmin yeri ayrı, bizimkinin de ayrı dedi.
     Konuşmaların ardından babası ile bir araya gelen Burcu Kara, Bursanın huzurlu bir şehir olduğunu belirterek, Bursa deyince huzur hissediyorum. Burada büyüdüm çünkü. Okulum burada, her şeyim burada, dostlarım, akrabalarım. Sıklıkla geliyorum Bursaya diye konuştu.
     Oyuncular, daha sonra seyircilerle filmi izledi.
     Senarist Aslı Zengin de kokteyl sırasında sevenlerine Evliliğe Giden Yol isimli kitabını imzaladı.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Romantik Komedi 2, Bekarlığa Veda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER