Sabah Namazında Buluşalım projesi

Sabah Namazında Buluşalım projesi -Düzcede Yığılca Müftülüğünce başlatılan proje kapsamında cemaat, belirlenen bir köyde sabah namazını kılarak birlikte kahvaltı yapıyor


DÜZCE (A.A) - Düzcede Yığılca Müftülüğünce başlatılan Sabah Namazında Buluşalım projesi kapsamında cemaat, belirlenen bir köyde sabah namazını kılarak birlikte kahvaltı yapıyor.
     Yığılca Müftüsü Hüseyin Akkaya ve müftülük personelinin katılımıyla cemaat, Bekirler köyü camisinde sabah namazını kıldı. Sabah namazının ardından cemaat, birlikte kahvaltı yaparak sohbet etti.
     Yığılca Müftüsü Akkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, projenin cemaatin sabah namazını camilerde eda etmesini teşvik etmek için başlatıldığını söyledi.
     Belirlenen günlerde farklı camilerde bir araya geldiklerini ifade eden Akkaya, Bu güzel uygulama sebebi ile bugün Bekirler köyümüzde buluştuk. Sabah namazını kıldıktan sonra seher vaktinde yapılan tüm duaların Allahın izniyle kabul olacağına inandığımız için bu güzel uygulamayı başlattık. Kaynaşmayı sağlamak amacıyla cemaatimizin hazırladığı kahvaltı sofrasında hep birlikte yemek yedik diye konuştu.
     Akkaya, ilçeye bağlı köylerde belirli aralıklarla projeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Akif Karslı / Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Sabah Namazında Buluşalım projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER