Şehitler takvimi dağıtılmaya başlandı

Şehitler takvimi dağıtılmaya başlandı -Afyonkarahisar Belediyesi ve Şehit Aileleri Derneği işbirliğiyle hazırlatılan şehitler takvimi şehit aileleri ve vatandaşlara dağıtılmaya başlandı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Afyonkarahisar Belediyesinin katkılarıyla bastırılan 2 bin adet şehitler takviminin dağıtılmaya başlandığını bildirdi.
     Kumartaşlı, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, 2013 yılı şehitler takviminin başta şehit aileleri olmak üzere vatandaşlara ücretsiz dağıtılacağını söyledi.
     Takvimlerin grafik hazırlıklarının dernek, baskı maliyetinin ise Afyonkarahisar Belediyesi tarafından karşılandığını ifade eden Kumartaşlı, 2 bin adet takvimin hazır olduğunu ihtiyaç duyulması halinde yeniden basım yapılabileceğini kaydetti.
     2013 yılı takvimine 2012 yılında terörle mücadele başta olmak üzere çeşitli nedenlerle hayatlarını kaybeden 11 yeni ismin fotoğrafının eklendiğini ifade eden Kumartaşlı, şöyle konuştu:
     Ne yazık ki bu yılda 11 evladımızın daha fotoğrafı takvimde yer aldı. Bu seneki takvimde diğer yıllara nazaran 238 asker fotoğrafı olmak üzere, 13 polis ve 1 kamu görevlimizin de fotoğrafı yer alıyor. Bizlerin temennisi 2013 yılında şehit vermememiz ve 2014 takvimine yeni fotoğrafların eklenmemesi. İlk etapta 2 bin adet bastırılan takvimimiz dağıtıldıktan sonra ihtiyaç duyulduğunda yeniden bastırmayı düşünüyoruz. Takvimlerimizi şahit ailelerimiz başta olmak üzere tüm halkımıza ücretsiz dağıtacağız.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Şehitler takvimi dağıtılmaya başlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER