Seyyah

Seyyah-Ulu Çınarın İzinde Projesi -Milletvekili Yetiş ve Belediye Başkanı Büyükaslan, proje kapsamında düzenlenen programa katıldı


ADIYAMAN (A.A) - AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş ve Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Seyyah-Ulu Çınarın İzinde Projesi kapsamında düzenlenen programa katıldı.
     Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Seyyah-Ulu Çınarın İzinde projesi kapsamında Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı Adıyaman öğrenci yurdunda düzenlenen etkinliğe katılan Yetiş ve Büyükaslan, sportif faaliyetlerde dereceye giren öğrencilere kupalarını verdi.
     Belediye Başkanı Büyükaslan, programda yaptığı konuşmada doğudan ya da batıdan, kuzeyden ya da güneyden binlerce gencin bir araya gelerek farklı kültürlere sahip olsalar bile kardeş gibi eğlenip, gezip, sohbet edip kardeşçe tatil yapabildiklerini belirtti.
     Büyükaslan, binlerce yıllık büyük bir geçmişe sahip olan Adıyamanın dünyanın en önemli medeniyetlerinin doğduğu yerlerden birisi olduğunu ifade etti.
     Etkinliğe katılan öğrencilere seslenen Milletvekili Yetiş ise Gençlik ve Spor Bakanlığının bu yıl, Seyyah isimli çok önemli bir projeye imza attığını, gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerini geliştirecek, öz güvenlerini sağlayacak geniş bir etkinlik alanı oluşturduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER