Tembel değilim, çalışsam yaparım motivasyon semineri

Tembel değilim, çalışsam yaparım motivasyon semineri -Kepez Belediyesince Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde düzenlenen seminerde öğrencilere ders çalışma stratejileri anlatıldı.


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesince düzenlenen Tembel değilim, çalışsam yaparım motivasyon seminerinde öğrencilere ders çalışma stratejileri anlatıldı.
     Eğitim danışmanı Osman Günal tarafından Antalya Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik verilen seminere Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediye Meclisi üyeleri Zeki Çivik, İsmail Avşar, Hasan Demir ve Şevki Mavi de katıldı. Seminerde Günal, öğrencilere verimli ders çalışma yöntemleri ve sınav tekniklerini anlattı.
     Seminerde konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kendisinin de imam hatip lisesi mezunu olduğun hatırlattı. Tütüncü, öğrencilerin doğru şekilde ders çalışmalarını sağlamak ve başarabileceğini göstermek için semineri düzenlediklerini ifade etti. Türkiyenin geleceğine yönelik en büyük gücün gençler ve çocuklar olduğuna dikkati çeken Tütüncü, yarınların öğrencilerin elinde şekilleneceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Tembel değilim, çalışsam yaparım motivasyon semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER