TKİ Tavşanlı Linyitspora destek toplantısı

TKİ Tavşanlı Linyitspora destek toplantısı -TKİ Genel Müdür Yardımcısı Sezgin: Bu takıma destek verirsek PTT 1. Ligde kalır. En azından tribünlerde maçları izleyerek destek olalım


KÜTAHYA (A.A) - Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Genel Müdür Yardımcısı Ömer Sezgin, destek verilmesi halinde TKİ Tavşanlı Linyitsporun ligde kalacağına inandığını belirterek, En azından tribünlerde maçları izleyerek destek olalım dedi.
     PTT 1. Ligde son sıralardan kurtulmaya çalışan TKİ Tavşanlı Linyitspora destek amacıyla TKİ Genel Müdürlüğüne bağlı Garp Linyitleri İşletmesi (GLİ) Müessesesinin Tavşanlı ilçesindeki sosyal tesislerinde düzenlenen yemekli toplantıda konuşan Sezgin, toplantıya katılımın az olduğuna dikkati çekti.
     TKİ Genel Müdürlüğü olarak kırmızı-siyahlı kulübe bu sezon büyük destekler verdiklerini belirten Sezgin, şöyle devam etti:
     Bir ilçe takımının PTT 1. Ligde mücadele etmesi çok önemli. Bir de takımımız, Tavşanlının tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Yıllardır parasını kömür karasıyla kazanan kulübümüze daha fazla destek verilmesini istiyoruz. Maddi olmasa bile manevi desteğin olmasını arzu ediyoruz. Daha önceki dönemlerde maçlara katılımın daha fazla olmasıyla bize bayağı gelir oluyordu. Bu takımı daha ilerilere daha güzel noktalara götürürsek reklamı biz seçeceğiz. Güzel bir ekip kuruldu ve son maçlarda iyi bir çıkış yakaladılar. Takımı iyi noktalara taşıyacakları kanaatindeyim. Bu takıma destek verirsek PTT 1. Ligde kalır. En azından tribünlerde maçları izleyerek destek olalım.
    
     -Maçlara az sayıda taraftarın gelmesi moralimizi bozmamalı-
    
     Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu da TKİ Tavşanlı Linyitsporun çok önemli bir fenomen ve kavram haline geldiğini söyledi.
     Takımın hem taraftar kitlesi hem de sempatizanlarının, Tavşanlı ve Kütahya sınırlarının çok ötesine geçtiğini dile getiren Hatipoğlu, Maçlara az sayıda taraftarın gelmesi moralimizi bozmamalı. Genel olarak futbola karşı toplumumuzda bir ilgisizlik var. Bu takım, play-off bölümüne kalacak güce sahiptir dedi.
     Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ise TKİ Tavşanlı Linyitsporun, Türk futbol tarihinde önemli başarılar elde ederek kısa sürede amatör kümeden PTT 1. Lige yükseldiğini anlattı.
     Geçen sezon ve bu sezon takımın performansında dalgalanma yaşandığını ifade eden Güler, Futbolda bazen şansın yanınızda olması lazım. Bu şans da son maçlarda TKİ Tavşanlı Linyitsporun yanında yer aldı. İki sezondur ligde kalma adına top şansı bizim yanımızda diye konuştu.
     Güler, bir kurum takımı olduğu için belediye olarak tarafsız kalmayı tercih ettiklerini söyleyerek, öz kaynaklarından yapabildiği kadar desteği kulübe verdiklerini sözlerine ekledi.
     Kulüp Başkanı Oktay Semih Koçyiğit, devre arasında yaptıkları transferlerle yeni bir takım, yeni bir heyecan oluştuğuna işaret ederek, halkın ve taraftarların desteğiyle takımın ligde kalacağına inandığını dile getirdi.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber TKİ Tavşanlı Linyitspora destek toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER