Travel Turkey İzmir fuarı

Travel Turkey İzmir fuarı -Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürü Özbay, fuarın Malatyanın tanıtımı açısından yararlı ve verimli geçtiğini belirtti


MALATYA (A.A) - Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürü Derviş Özbay, Travel Turkey İzmir turizm fuar ve konferansının Malatyanın tanıtımı açısından yararlı ve verimli geçtiğini belirtti.
     Özbay, yaptığı yazılı açıklamada, fuarda Malatyanın turizm zenginlikleri ve ziyaret edilebilecek yerlerinin yanı sıra potansiyeli olan diğer değerlerin de tanıtıldığını ifade etti. Fuarda, yurt içi ve yurt dışında tatil planlayan çok sayıda tur operatörü ve diğer sektör temsilcilerinin stantları gezerek bilgi aldığını kaydeden Özbay, ziyaretçilere Malatyayı her yönüyle tanıtan materyaller verdiklerini, ayrıca yöresel ikramda bulunduklarını vurguladı.
     Fuarın 2013 turizm sezonunda ziyaretçi sayısında artışa yol açmasını beklediklerini ifade eden Özbay, Bu yıl da katıldığımız fuarın Malatyanın tanıtımı açısından yararlı ve verimli geçtiğini söyleyebiliriz ifadesini kullandı.
     Özbay, stantlarını ziyaret eden ve kendilerine destek veren yetkililere teşekkür etti.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Travel Turkey İzmir fuarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER