Türkiyenin en büyük 500 sanayi kuruluşu

Türkiyenin en büyük 500 sanayi kuruluşu araştırması -Gülsan Sentetik, araştırmada 108. sıraya yükseldi


GAZİANTEP (A.A) - Gülsan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Gülsan Sentetik Dokuma A.Ş., İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan Türkiyenin en büyük 500 sanayi kuruluşu araştırmasında 108. sıraya yükseldi.
     Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Gülsan Sentetikin bu başarısından mutluluk duyduklarını ifade etti.
     Topçuoğlu, şunları kaydetti:
     Doğru yatırım ve inovasyon cirolarımızın yükselmesindeki en önemli etkendir. İSO 500ün 2011 verilerine göre Gülsan Sentetik Dokuma A.Ş. genel sıralamada 108. sıraya yükselmiş, özel şirketler sıralamasında ise 100. sırada yerini almıştır. Şirketlerimizdeki başarı planlı programlı çalışmalar, doğru yatırımlar ve modern teknolojiyi kullanmanın sonuçlarıdır.
     İnovasyona ve teknolojik yeniliklere önem vermemizin yanı sıra kurum içi eğitimlerle de personelimizin kendisini en iyi şekilde yetiştirmesini sağladık. Sanayi kuruluşlarının başarı elde etmesindeki en önemli etken şüphesiz teknolojiye yatırım yanında insana yatırımdır. Eğitimli insan yetiştirilmesi ve sahip olunan teknolojiyi kullanabilecek düzeye getirilmesi üretimdeki kaliteyi arttıracağı gibi kuruluşun yaptığı yatırımların değerlenmesini de sağlayacaktır.
     Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan ve 2011 yılında en fazla ihracat yapan ilk 1000 firma arasına giren Gülsan Holding bünyesindeki iki şirketin kurumun büyümesine paralel olarak sıralamalardaki yerlerini de üst bölgelere taşıdığını vurgulayan Topçuoğlu, Ekonomi Bakanlığı tarafından yapılan bir açıklamaya göre de Gülsan Sentetikin Türkiyede ihracat artışı ve istihdamıyla büyümesini büyük bir hızla sürdüren ilk 20 firma arasına girerek yeni bir rekora da imza attığını bildirdi.
    
     Muhabir: Zeynep Yücetaş
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Türkiyenin en büyük 500 sanayi kuruluşu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER