Türkiyenin Renkleri Konakta Buluşuyor etkinliği

Türkiyenin Renkleri Konakta Buluşuyor etkinliği


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediyesi Halk Oyunları topluluğu, Konak Belediyesi tarafından organize edilen Türkiyenin Renkleri Konakta Buluşuyor etkinliğine katıldı.
     Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Konak Belediyesince düzenlenen etkinlikte İzmirden Türkiyeye birlik, beraberlik ve dayanışma mesajı gönderildi.
     Dört şehri İzmirde bir araya getiren ve 2 gün süren etkinlikte Manisa, Konya, Şanlıurfa ve Erzurumun yöresel lezzetleri, halk oyunları, kültür ve geleneği yansıtıldı.
     Kültürpark Atlas Pavyonunda düzenlenen etkinliğin açılışında gökkuşağı renklerinden oluşan 20 metrelik kurdele kesildi. Tavana asılı dev Türk Bayrağının altında buluşan konuklar, İzmirde özgürlük ve barış içinde yaşıyor olmanın güzelliğini gösterdi.
     Etkinlikte birbirinden güzel oyunlar sergileyen Şanlıurfa Belediyesi Halk Oyunları topluluğunun yanı sıra Şanlıurfa standında davetlilere çiğ köfte ikram edildi. Ayrıca kentin tanıtımını sağlayan kitap ve broşürlerin ücretsiz dağıtıldı.
     Açılışa, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe, Sosyal Yardım Birim Sorumlusu İbrahim Akbaş, Şanlıurfa Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kemal Koçoğlu, Ege Bölgesi Konyalılar Derneği Başkanı Seyit Ali Selek ve davetliler katıldı.
    
     Muhabir: Halil Fidan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Türkiyenin Renkleri Konakta Buluşuyor etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER