Türkiye Ekonomisine Genel Bakış ve Alternatif

Türkiye Ekonomisine Genel Bakış ve Alternatif Finansman Yöntemleri konferansı -ING Bank Ticaret Finansman Grubu Müdürü Cevizci: Avrupada çok güçlü olan ING Bankın kuvvetini Türkiyede de kullanmak istiyoruz (Fot


ÇORUM (A.A) - ING Bank Ticaret Finansman Grubu Müdürü Tülin Cevizci, Avrupada çok güçlü olan ING Bankın kuvvetini Türkiyede de kullanmak istediklerini söyledi.
     Çorum Ticaret ve Sanayi Odasınca (TSO) organize edilen, Türkiye Ekonomisine Genel Bakış ve Alternatif Finansman Yöntemleri konulu konferans, TSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.
     Konferansa konuşmacıolarak katılan ING Bank Ticaret Finansman Grubu Müdürü Tülin Cevizci, bankasının Türkiyeye geldikten sonra altyapı çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamladığını belirtti.
     Son iki yıldır ING Bankın sektörlere yönelik özel çözümler geliştirerek, Türkiyenin genel ekonomik gidişatına yerelde çözümler ürettiğini ifade eden Cevizci, bankanın ekonomiye katkı sağlayarak büyümeyi sürdürdüğünü vurguladı.
     Dünyadaki ekonomilere katkı sağlayan en önemli faktörlerin uzun vadeli mal değişimi ve değiş tokuşun yanı sıra hizmet ihracatının olduğuna değinen Cevizci, şöyle konuştu:
     Biz Türkiye olarak mal tarafında iyiye gidiyoruz ama hizmet tarafında da çok iyiyiz. Müteahhit firmalarımız inşaat, makine sektöründe uluslararası piyasada bir isme sahipler. Bu kalıcı olarak da gelişiyor. Avrupanın kendi içindeki ticaret yoğunlaşması biraz daha Uzak Doğuya, Afrika ülkelerine doğru kayıyor. Aslında bizim ülkemizin genel stratejik planına baktığımızda bunların göz önüne alındığını görürüz. Avrupada çok güçlü olan ING Bankın kuvvetini Türkiyede kullanmak istiyoruz. Çünkü ING, Avrupada ve Uzak Doğuda çok güçlü bir banka. Oradaki kullandığımız ürünleri sahip olduğumuz bilgi birikimini sizlerle paylaşmak istiyoruz.
     INGnin dünyada 150 yıldır bankacılık, sigortacılık alanında faaliyet gösteren bir banka olduğunu vurgulayan Cevizci, şunları kaydetti:
     ING, Türkiyede Oyak Bankı satın alarak yerel bazda aktif olmaya başladı. Hedeflerimiz büyük. Türkiyede olabilecek en yüksek reytinge sahip bir banka. 300den fazla şubemiz var. Dolayısıyla bir segment ayrımı olmadan, büyük küçük demeden tüm işletmelere kendi özelinde çözümlerle destek vermeye çalışıyoruz. Türkiye ticaretinin yoğunlukta bulunduğu hemen hemen bütün ülkelerde varız. Bizde bunları kullanarak sizin işlemlerinize daha yakın çözümler ürütme niyetindeyiz.
    
     Muhabir: Ferhat Barulay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Türkiye Ekonomisine Genel Bakış ve Alternatif Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER