Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi -Homend Antakya Belediyesi Başantrenörü Deringöl: -Türkiye Kupası elemelerinde çok önemli bir başarı kazandık, lige de iyi başlamak istiyoruz


HATAY (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Homend Antakya Belediyesi Başantrenörü Levent Deringöl, Orduda düzenlenen Türkiye Kupası elemelerinde çok önemli bir başarı kazandıklarını, bu hafta başlayacak olan ligde de iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.
     Deringöl, Antakya Belediyesi toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında, bu hafta başlayacak olan lig maçları ve Eurocup müsabakalarına hazırlık kapsamında düzenlenen üç turnuvadan da başarıyla ayrıldıklarını belirtti.
     Homend Cupta ikincilik, BOTAŞ Cup ve Cumhuriyet Kupasında da birincilik kazandıklarını hatırlatan Deringöl, diğer takımlara göre 3 yabancı oyuncularını takıma erken çağırdıkları için daha hazır konumda olduklarını kaydetti.
     Hafta sonu Mersin Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacaklarını hatırlatan Deringöl, şunları söyledi:
     Orduda düzenlenen Türkiye Kupası elemelerinde de çok önemli bir başarı kazandık. İstanbul Üniversitesi maçında çok iyi bir mücadele ortaya koymamıza rağmen kaybettik fakat, BOTAŞ karşısında aldığımız galibiyet bizi elemelere gitme şansı kazandırdı. Çok üstün bir mücadele ortaya koyan oyuncularımın tamamını kutluyorum. Türkiye Kupası elemelerinde çok önemli bir başarı kazandık, lige de iyi başlamak istiyoruz. Çok zorlu geçeceğini düşündüğümüz Mersin Büyükşehir Belediyesi maçından galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz. Takımda sakat oyuncu yok, fakat oyuncularda yoğun maç trafiğinden kaynaklanan yorgunluk var. Her şeye rağmen lige taraftarın desteğiyle iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.
     Takımın Genel Menajeri Mesut Yılmaz da 20 Ekimde oynayacakları Mersin Büyükşehir Belediyesi ve 24 Ekimde Eurocupta oynayacakları İsrail ekibi Elitzur Prashkovsky Ramla karşılaşmalardan iyi bir sonuçla ayrılmayı hedeflediklerini kaydetti.
     Ligin ilk maçında tüm taraftarları takıma destek olmaya davet eden Yılmaz, taraftarın her iki maçta da centilmenliğe uygun bir şekilde takıma destek olmasının çok önemli olduğuna işaret etti.
     Oyuncularından Naile Çırak ise sezon öncesi tüm takımlara ve oyunculara başarılar dileyerek, taraftarlardan destek istedi.
    
     Muhabir: Abdulgafur Kılıç / İsmihan Özgüven
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER