Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları

Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları -Anadolu Ajansının basın sponsorluğunda 6ncısı düzenlenen etkinlikler kapsamında 15 tekerlekli sandalye ve 1 akülü araç ihtiyaç sahiplerine verildi


ŞANLIURFA (A.A) - Anadolu Ajansının (AA) basın sponsorluğunda 6ncısı düzenlenen Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları kapsamında 15 tekerlekli sandalye ve 1 akülü araç ihtiyaç sahiplerine verildi.
     Tarihi Balıklıgöl Yerleşkesinde sabah namazının ardından gerçekleştirilen tirit ziyafetine katılan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, ziyafetin ardından bedensel engelliler için düzenlenen tekerlekli sandalyelerin dağıtım törenine katıldı.
     Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesince temin edilen 15 tekerlekli sandalye ile Hatay Medeniyetler Korosu tarafından alınan 1 akülü aracı ihtiyaç sahiplerine teslim eden Vali Güvenç, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik etti.
     İki günden bu yana önemli bir etkinliğin gerçekleştirildiğini ifade eden Güvenç, şunları kaydetti:
     Bu güzelliklerin devam etmesini diliyorum. Hayat her şeye rağmen güzel, hayat bir sınav, hayat bir mücadele, sabredenlerin kazandığı bir mücadele. Burada hep birlikte aile desteğiyle, toplum desteğiyle yaşama sevincimizi kaybetmeden devam ettirmemiz lazım. Her şey Allahtandır, müjdeler olsun sabredenlere.
     Yıllar sonra akülü araca kavuşan Ali Aslan da çok mutlu olduğunu belirterek, Bu aracın alınmasında emeği geçenlere gerçekten teşekkür ediyorum. Akülü aracımla ilk olarak Balıklıgölü gezmek istiyorum dedi.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER