Uluslararası Resort Turizm Kongresi başlıyor

Uluslararası Resort Turizm Kongresi başlıyor


ANTALYA (A.A) - Resort Dergisi tarafından ikincisi düzenlenecek Uluslararası Resort Turizm Kongresi öncesi tanıtım kokteyli düzenlendi.
     Concorde Otelde düzenlenen kokteyle, Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Eski Kültür ve Turizm Bakanı Bahattin Yücel, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı (TÜROFED) Osman Ayık, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Sururi Çorabatır, TÜROFED Dernek Başkanları, otel yöneticileri ve iş adamları katıldı.
     Resort Dergisi Yayın Yönetmeni Fehmi Köfteoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl düzenlenecek olan 2. Uluslararası Resort Turizm Kongresinin ana başlığının Geleceğin Turizmi, Turizmin Geleceği olduğunu söyledi.
     Kongrede Türkiyenin turizmde son 25 yılda geldiği düzeyin ele alınacağını ifade eden Köfteoğlu, Bugüne kadar kazanılmış olan deneyim ve birikimlerin yeni platformlara taşınması amacıyla kongre düzenlenmektedir. Kongrede, turizm sektörünün geleceğe yönelik ne kadar hazırlıklı olduğu, avantajları ve dezavantajları nelerdir- bunlar tartışılacak dedi.
     Kongre, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günayın da katılımıyla yarın başlayacak.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe / Hüseyin Kanber
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Uluslararası Resort Turizm Kongresi başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER