Umutun 2004 yılında kaybolan Rus Pavel

Umutun 2004 yılında kaybolan Rus Pavel olduğu iddiası -Antalyada 2008 yılında bir otobüsün çarpması sonucu komaya giren ve üzerinden kimlik çıkmayan gencin bakamını 4 yıldır üstlenen Gülsüm Kabadayı: -Umutun annesi olduğunu i


ANTALYA (A.A) - Antalyada 2008 yılında bir otobüsün çarpması sonucu komaya giren ve üzerinden kimlik çıkmayan gencin bakımını 4 yıldır üstlenen Gülsüm Kabadayı, Umutun annesi olduğunu iddia eden Tatyanayı evimde misafir edebilirim. DNA testi de yaptırabilir. Ama o genç kesinlikle Umut olamaz. Ben bir anneyim ve bunu hissederim dedi.
     Kabadayı, AA muhabirine yaptığı açıklamada Umut olduğu söylenen Pavel Kuklin isimli gencin, 2004 yılında kaybolduğunu ve 27 yaşında olduğunu belirtti. Umutu bulduktan sonra kimlik çıkarmak için kemik testi yapıldığını ve bu testin sonucunda Umutun doğum yılının 1992 yılı olarak belirlendiğini söyleyen Kabadayı, Umutun Pavele benzemediğini dile getirdi.
     Umutun Pavelin fotoğrafına baktığını ve herhangi bir tepki vermediğini kaydeden Kabadayı, şöyle konuştu:
     Umutun annesi olduğunu iddia eden Tatyanayı evimde misafir edebilirim. DNA testi de yaptırabilir. DNA testi gerçekleri ortaya çıkaracaktır. Ama o genç kesinlikle Umut olamaz. Ben bir anneyim ve bunu hissederim. Umutu devletim izin vermediği sürece kimse elimden alamaz. Umuta kimse benim gibi bakamaz. Bakımı çok zor. Devletin gücüyle ben ona bakabiliyorum. Umut, özel besleniyor. Bir tane yatak yarası yok ve solunum enfeksiyonu da hiç olmuyor. Biz onunla anne oğul gibiyiz. Umut, benden başka kimseyi de kabul etmez.
     Umutu evinde sık sık ziyaret eden Tatar Türkü Leyla Şamiloğlu, Umutun Rusça söylenen sözleri anladığını belirtti. Umutla konuşurken elini tuttuğunu ve sorduğu soruların cevabı evet ise elini sıktığını kaydeden Şamiloğlu, Umuta gazetedeki fotoğrafı gösterdim ve Bu sen misin- dedim. Elimi sıkmadı. Ona Pavel diye seslendim. Tepki vermedi diye konuştu.
     Antalyanın Aksu ilçesinde 30 Ağustos 2008de bir otobüsün çarpması sonucu komaya giren ve üzerinden kimlik çıkmayan genç, 60 gün Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde yoğun bakımda kaldıktan sonra yaşam mücadelesini kazanmıştı. Felç olan gence aynı hastanede bir yakınının tedavisi için bulunan Gülsüm Kabadayı, gönüllü olarak bakmaya başlamıştı.
     Daha sonra evine götürdüğü hasta gence gönüllü annelik yapan Kabadayı, 4 yıldan bu yana Umut ismini verdiği gencin bakımını üstlenmişti. Kabadayının Umut hikayesi, fiziği benzediği için Rus uyruklu olduğu düşünülmesinden dolayı Rusya televizyon kanalına konu olmuştu. Kabadayı, Rusyada giderek programa katılmış ve oradakiler tarafından ayakta alkışlanmıştı.
     Görüntülerin yayınlanmasının ardından Rusyadaki bir kadın, Umutun 2004 yılında kaybolduğunu iddia ettiği Pavel Kuklin isimli oğlu olduğunu öne sürmüştü.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Umutun 2004 yılında kaybolan Rus Pavel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER