Umut Santrayla Başlar projesi

Umut Santrayla Başlar projesi -TFFnin yürüttüğü proje kapsamında Denizlide tamamlanan mini futbol sahası yarın açılacak


DENİZLİ (A.A) - Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF), UEFA HatTrick Programı kapsamında uygulamaya koyduğu Umut Santrayla Başlar projesi kapsamında, Denizlide tamamlanan mini futbol sahasının açılışı yarın yapılacak.
     TFFden yapılan açıklamada, dezavantajlı çocuklar başta olmak üzere gelecek nesilleri zararlı alışkanlıklardan koruyarak sporu sevmelerinin sağlanması amacıyla yürütülen proje kapsamında Batman, Denizli, Hakkari, Isparta ve Şırnak illeri ile Siirtin Kurtalan ve Pervari ilçelerinde 7 adet mini futbol sahasının yapımının planlandığı ve bu sahalardan Denizlide İl Emniyet Müdürlüğünce yer tahsisi gerçekleştirilen sahanın tamamlandığı bildirildi.
     Denizlideki sahanın açılışının, yarın TFF Başkanı Yıldırım Demirören, yönetim Kurulu üyeleri, milletvekilleri, kulüp başkanları ve futbolcuların katılacağı törenle yapılacağının kaydedildiği açıklamada, açılışta veteranların maç yapacağı belirtildi.
     TFF Yönetim Kurulu, geçen yıl Ağustos ayında, çocukların suçtan ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması ile emniyet-çocuk iletişiminin sağlanmasını hedefleyen il emniyet müdürlüklerine, UEFA HatTrick Programı kapsamında destek verilmesini kararlaştırmıştı.
     Bu kapsamda, ailelerinin maddi durumu iyi olmayan çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla Hayata Pas Ver projesini hayata geçiren Denizli Emniyet Müdürlüğüne destek sağlanmıştı.
     Öte yandan, Denizlideki saha açılışına Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Umut Günerin yanı sıra eski futbolcular AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Rıdvan Dilmen, Okan Buruk, Rüştü Rençber, Hakan Ünsal ve Mesut Bakkalın da katılacağı öğrenildi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Umut Santrayla Başlar projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER