Umut Yıldızı Projesi kapsamında kursiyerlere sertifika

Umut Yıldızı Projesi kapsamında kursiyerlere sertifika verildi


AMASYA (A.A) - Amasya İl Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen, Umut Yıldızı Projesi kapsamında, daha önceden suç işlemiş ve suç işleme riski olan gençlere yönelik başlatılan, doğalgaz bina iç tesisatı kursunu başarı ile bitiren kursiyerler için sertifika töreni düzenlendi.
     Valilik binasında düzenlenen programa, Vali Abdil Celil Öz, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Osman Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Gıyaseddin Taş ve İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamdi Yanık katıldı.
     Öz, yaptığı açıklamada, proje kapsamında gerçekleştirilen kurs sonunda 5 öğrencinin sertifika almaya hak kazandığını belirterek, şunları söyledi:
     Başarınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Meslek sahibi olmak, kendi ayaklarınız üzerinde durmanız ve maddi imkanlara sahip olmanız açısından çok önemli. Bu kurslar sizin gibi gençlerimiz için değerlendirilmesi gereken önemli bir fırsat. Bizler sizin işlerinizi hakkıyla yapabileceğinize inanıyoruz ve bu kursu tamamlamış olmanız da emek verdiğinizin göstergesidir. Maddi ve manevi olarak her zaman sizlere destek olacağız. Bu çalışmalarınızla, gayretinizle diğer arkadaşlarınıza örnek olmanızı istiyor, projede emeği olan herkese teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Cihan Okur
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Umut Yıldızı Projesi kapsamında kursiyerlere sertifika Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER