Uyuyan Güzel, küçük izleyicilerle buluşacak

Uyuyan Güzel, küçük izleyicilerle buluşacak


ANTALYA (A.A) - Antalya Devlet Opera ve Balesi, küçük seyircileri için Uyuyan Güzel adlı müzikli çocuk oyununu sahneleyecek.
     Antalya prömiyerinin yapılacağı Uyuyan Güzel 13 Şubat Çarşamba günü saat 14.00de Haşim İşcan Kültür Merkezi opera sahnesinde küçük izleyicileriyle buluşacak.
     Uyuyan Güzel herkesin yakından tanıdığı Grimm kardeşlerin masalından yola çıkılarak farklı karakterlerin de oyuna katılmasıyla çocukların ve aynı zamanda büyük izleyicilerin beğenerek ve eğlenerek izleyeceği bir oyun. Oyunda iyiliğin her zaman kötülük karşısında kazandığı anlatılırken, hayvan ve doğa sevgisi de oyun boyunca vurgulanıyor. Eseri izleyenlerin aklında kalacak melodilerin bestecisi Selmi Andak, metin yazarı ise Gürçil Çeliktaş.
     Fatih Şanalın sahnelediği eserin dekoratörü A. Öncel Kandemire, kostüm kreatörü Gazal Ertene, koreografi Esra Tanere, ışık tasarımı ise Mustafa Eskiye ait. Eserde Prensesi Ceren Tereci, Leylak Perisi/Tavşan Serap Demirhan, Bıdıkı Mahir Seyrek, Sırıkı Toygarhan Atuner, Baş Nazırı Onur Alpaslan, Cangoyu Ercan H. Uğur, Mangoyu Sinem S. Baddal canlandırıyor.
     5 TL olan eser biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanındaki opera gişelerinin yanı sıra internet üzerinden www.dobgm.gov.tr adresinden alınabilir.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Uyuyan Güzel, küçük izleyicilerle buluşacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER