Yarış motoru için hırsızlık iddiası

Yarış motoru için hırsızlık iddiası -Gaziantepte bir mobilya dükkanından televizyon uydu alıcısı ve DVD oynatıcısı çalan zanlılar, iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi -Gözaltına alınan 3 şüphelinin hırsızlığı, yarış


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte bir mobilya dükkanından televizyon, uydu alıcısı ve DVD oynatıcısı çalan zanlılar, iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi.
     Bozoklar Mahallesinde 2 kişi, girdikleri mobilya dükkanından 3 televizyon, 3 uydu alıcısı ve 2 DVD oynatıcısını alarak kaçtı.
     İş yeri sahibinin başvurusu üzerine soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerasının kaydettiği görüntüleri izleyerek, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
     Çalışma sonucunda, olayı gerçekleştiren Muhammet K. (16) ve Ramazan A. (19) ile gözcülük yaptığı öne sürülen Ahmet D. (19) ve çalınan malzemeleri satın alan Mehmet A. ile Selim P. gözaltına alındı.
     Şüphelilerin ifadelerinde, hırsızlığı yarış motoru yapmak için gerçekleştirdikleri, sattıkları malzemelerin parasını da motor ustasına verdiklerini söyledikleri öğrenildi.
     Gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Kaan Bozdoğan / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Yarış motoru için hırsızlık iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER