Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Kullanımı ve Enerji

Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Kullanımı ve Enerji Verimliliğinin Artırılması projesi


ŞANLIURFA (A.A) - GAP Bölge Kalkınma İdaresi (BKİ)Başkanlığında, bölgedeki kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör kuruluşlarının sektörel ihtiyaçlarına yönelik, Kurumsal Kapasite Geliştirme eğitimi düzenlendi.
     GAP BKİden yapılan açıklamaya göre, GAP Eylem Planında yer alan Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Kullanımı ve Enerji Verimliliğinin Artırılması projesi çerçevesinde, İzocam A.Ş. ile yapılan işbirliği protokolü ile GAP Bölgesindeki ilgili kamu kurumlarındaki mühendis ve mimarlara yönelik ısı, yangın, ses ve su yalıtımlarının yer aldığı eğitim faaliyetleri düzenlendi.
     İlki, 3-7 Aralık 2012 tarihleri arasında İstanbulda yapılan Konutlarda ve Sanayide Isı Yalıtımı ile Enerji Tasarrufu ve Su Yalıtımı Eğitiminin ardından yangın güvenliği, ısı yalıtımı, su yalıtımı, binalarda enerji verimliliği, paket program kullanımı konularında da eğitim faaliyeti düzenlenmesine karar verildi.
     İlk eğitim faaliyetine katılanlar Diyarbakırda, Ses Yalıtımı ve Denetimi Eğitiminde de yer aldı. Katılımcılara yangın güvenliği, ısı yalıtımı, su yalıtımı, binalarda enerji verimliliği, paket program kullanımı konularında bilgi verildi.
    
     Muhabir: Halil Fidan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Kullanımı ve Enerji Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER