1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü -Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Ersoy: "Hep birlikte, taşeronlaşmaya hayır diyoruz ve mevsimlik işçilere kadro istiyoruz"


KOCAELİ (A.A) - Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, "Hep birlikte, taşeronlaşmaya hayır diyoruz ve mevsimlik işçilere kadro istiyoruz" dedi.
     Ersoy, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, her türlü baskıya inat, haklar ve özgürlükler için dayanışma içinde olduklarını söyledi.
     "Hep birlikte, taşeronlaşmaya hayır diyoruz ve mevsimlik işçilere kadro istiyoruz" ifadesini kullanan Ersoy şunları kaydetti:
     "Kamuya kadrolu işçi alınmasını istiyoruz. İşçiler, memurlar, işsizler, yoksullar, kadınlar, gençler, engelliler, emekliler, emek, barış, özgürlük ve demokrasi için haykırıyoruz. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü tüm emekçilere kutlu olsun"
     Sosyal adalet, eşitlik, bağımsızlık ve sendikal hakları için, Hizmet-İş sendikası Kocaeli Şubesi olarak HAK-İŞ Konfederasyonunun aldığı karar karar doğrultusunda, yarın Karabükte olacaklarını ve tüm emekçileri buradaki kutlamalara beklediklerini ifade eden Ersoy, Kocaeliden 10 otobüs ve 500 üyeyle yarın saat 01.00de Perşembe Pazarı alanından hareket edeceklerini belirti.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER