10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlama

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlama mesajları


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Elitaş, mesajında, basın kuruluşlarının ve çalışanlarının gece gündüz demeden, zor şartlarda canla başla çalışarak toplumu doğru bilgilendirme görevini yerine getirmekte olduğunu belirtti.
     Çağın en dinamik mesleklerinden biri olan gazeteciliğin, kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşarak sorumluluk duygusu içinde toplumu gelişen olaylar karşısında aydınlattığını ifade eden Elitaş, şunları kaydetti:
     Gazetecilik mesleği, özellikle fedakarlık isteyen zor şartlarda icra edilen önemli bir meslektir. Hak ve sorumluluk bilincinin güçlenmesinde, demokrasi kültürünün gelişmesinde, sağlıklı bir toplum düzeninin inşasında gazetecilerin rolü oldukça büyüktür. Bu nedenle fedakarca çalışan basın mensuplarımızın çalışma şartlarını kolaylaştırmak, onlara gereken desteği ve katkıyı sağlamak, toplum olarak hepimizin görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle, yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa eden değerli basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.
    
     -Milletvekili Öksüzkaya-
    
     AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkayada 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Gazetecilik mesleği hem mesuliyetli hem de doğru bilginin zamanında ulaşması açısından zor bir meslek olduğunu belirten Öksüzkaya Bugün çok zor şartlarda çalışan basın camiası çok önemli görevler ifa etmektedir ifadelerini kullandı.
     Gazetecilerin kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve zamanında bilgiyi almasını sağladığını vurgulayan Öksüzkaya şunları kaydetti:
     Basın çalışanlarının fedakârca çalışmaları ile gerçekleşmektedir. Hiç şüphesiz camianın pek çok sorunları vardır. Bu sorunların bugünde, tekrar tekrar görüşülüp, konuşulup çözümü istikametinde çalışmalar yapılması çok önemlidir. Türkiyenin konuşan dili olan iletişim araçları internet, gazete ve televizyonlar, aynı zamanda ülkemizin tüm dünyaya karşı vizyonunu göstermektedir. Bu açıdan bakıldığında gazetecilerin ne kadar mesuliyetli bir görev ifa ettiği görülecektir. Tüm bu çerçevede tüm meslek mensuplarının çalışma şartlarının her geçen gün iyileşmesini diliyor ve çalışan gazeteciler gününü tebrik ediyorum.
     Öte yandan Kayseri Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan, Kayseri Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Suat Özsoy ve Kayseri Baro Başkanı Fevzi Konaçda yayımladığı mesajla gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER