10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -Eskişehir Valisi Koçdemir: -Fedakarca çalışan basın mensuplarımızın çalışma şartlarını kolaylaştırmak, onlara gereken desteği sağlamak toplum olarak hepimizin görevidir


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Vali Koçdemir, mesajında, Basın Ahlak Esasları çerçevesinde çalışmalarını özveriyle devam ettiren ve kamu hizmetlerinin yürütümünde önemli katkıları olan tüm basın mensuplarının 212 sayılı yasanın kabul yıl dönümü olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladığını belirterek, şöyle devam etti:
     Gazetecilik, kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir meslektir. Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olarak, basın demokratik düzenin de sağlıklı işlemesi açısından önemlidir. Basının görevi, ilkeli yayıncılık anlayışıyla olayları tarafsız bir şekilde halka aktarmak, vatandaşın da en doğal hakkı zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almaktır. Fedakarca çalışan basın mensuplarımızın çalışma şartlarını kolaylaştırmak, onlara gereken desteği sağlamak toplum olarak hepimizin görevidir.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER