10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Altunbaş: Doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, basın ve basın çalışanları için yol gösterici değerler olmalıdır


TRABZON (A.A) - AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, doğru haber verme, tarafsızlık ve özel hayata saygının, basın ve basın çalışanları için yol gösterici değerler olmalısı gerektiğini bildirdi.
     Altunbaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, gazetecilerin yapmış oldukları görevin zorluğunu bildiklerini belirtti.
     Gazetecilerin sorunlarının çözülmesi ve hak ettikleri hayat standartlarına kavuşmalarının, görevlerini daha iyi yapmalarını sağlayacak önemli adımlardan olduğunu ifade eden Altunbaş, şunları kaydetti:
     Basının görevini yaparken hukukun evrensel ilkelerinden sapmaması ve kişi haklarına saygıyı asla ihmal etmemesi gerekmektedir. Doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, basın ve basın çalışanları için yol gösterici değerler olmalıdır. Trabzon basını günümüze kadar basın ilkelerini her zaman ön planda tutarak kamuoyunu bilgilendirdiği gibi bundan sonrada aynı anlayıştan asla ödün vermeyecektir.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER